0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

COVID-HL kysely

Tervetuloa vastaamaan COVID-HL kyselyyn!

 

Hyvä opiskelija

Olet osallistumassa korkeakouluopiskelijoille suunnattuun kansainväliseen COVID-HL -tutkimukseen, jossa kartoitetaan opiskelijoiden kykyä etsiä ja käsitellä koronaviruspandemiaan liittyvää tietoa sekä opiskelijoiden hyvinvointia poikkeusaikana. Kyselystä saatua tietoa käytetään opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvien tukipalvelujen kehittämiseen sekä tieteelliseen tutkimukseen. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia.


Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti, eikä yksittäisiä vastaajia ole mahdollista tunnistaa missään vaiheessa. Vastaaminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja sinun on mahdollista keskeyttää osallistumisesi milloin tahansa. Koska ketään ei voi tunnistaa, niin oikeutta omien tietojen tarkistamiseen, oikaisuun tai poistoon ei voida soveltaa. Avoimen tieteen periaatteiden mukaisesti Suomen aineisto arkistoidaan Tietoarkistoon jatkokäyttöä varten.
 
Kiitos arvokkaista vastauksistasi!

 

Tutkimusryhmän puolesta,

Dosentti Pirjo Lindfors        Dosentti Marjorita Sormunen        Dosentti Leena Paakkari
Tampereen yliopisto            Itä-Suomen yliopisto                     Jyväskylän yliopisto

Vastausohjeet

Valitse mielipidettäsi tai tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto tai kirjoita kysytty tieto sitä varten varattuun kohtaan. Lue koko kysymys ennen vastaamistasi.